Åbningstider
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:+45 24638871

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Der er ingen varer

Salgsliste for hybrider/arter

Dette er prislisten over de orkideer, vi byder til salg. Da vi opdaterer siden jævnligt, vil nye planter med tidens løb blive føjet til. Listen omfatter både arter og hybrider, der kan dyrkes af samlere og nybegyndere. Selvfølgelig har vi flere at tilbyde, udover dem der står her. Hvis du har nogen spørgsmål eller særlige ønsker, er du velkommen til at kontakte os.

Prislisten er inddelt efter orkideslægt. Arter er skrevet med lille forbogstav, mens hybrider står med stort. Pottestørrelse er angivet for at give en ide om plantens størrelse. Vælg en link herunder, alt efter inden for hvilken slægt (naturlige og kunstige slægter) du søger planter under.

I listen vil nogle af navnene være efterfulgt af et bogstav. Det betyder at:
U = Ungplanter, der vil være i stand til at blomstre om 1-5 år.
Fs = Planter store nok til at kunne blomstre, og normalt gøre det året efter.
D = Orkideer med duftende blomster.

Planter med navnet angivet i rødt er midlertidigt udsolgte.

• Klonnavnet `Frb` i art/hybrid-listen er forkortelse af `Fredensborg`!

• Prisintervallerne varierer alt efter størrelse og art!

• For at sikre en god kvalitet, er alle vores orkideer produceret fra frø, meristem eller delstykker fra større planter, alle af gartnerens fineste moderplanter, der er blevet udvalgt og testet på bedømmelser rundt om i verdenen med samme formål! Dertil kommer at alle planter er dyrket i GreenMix, hvilket giver en rigtig god vækst og meget flotte og sunde planter!

• For bestillinger fra EU-lande med fælles mønt, regner vi 1 Euro = 7,5 DKK