Åbningstider
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 4848 0471

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Plug & Grow 200W Sparepære / CFL - 2700K Varm hvid Se fuld størrelse

Plug & Grow 200W Sparepære / CFL - 2700K Varm hvid

Den mellemste i Plug & Grow's linje af dyrkningssparepærer, dennes lys er varm hvidt / 2700K

Flere detaljer

Tilgængelighed: Denne vare er ikke længere på lager


Giv mig besked, når varen er tilgængelig

DKK 390,00

Dette er den mellemstore i Plug amp Grow's linje af dyrkningssparepærer, der med sine 200W udsender en masse lys, helt præcist 13000 lumen. Den fås i koldt eller varmt hvidt lys, med farvetemperaturer på henhodlsvis 6400K og 2700K. br /Sparepærerne fra Plug amp Grow er designet specifikt til brug som dyrkningslys. De har alle sparepærernes gode egenskaber i form af lavt energiforbrug if forhold til mængen af lys de producerer, og de fås i to lysfarver specielt designet til at skabe vegetativ vækst og blomstring i dine orkideer. 
Kold hvid / 6400K - denne pærers lys er koldt hvidt med et blåligt skær, hvilket især fremmer den vegetative vækst eller bladvæksten. Sæt dine orkideer under en overvægt af denne type lys når planten er i vækst og skal samle energi til blomstringen. 
Varm hvid / 2700K Denne pærers lys mere varmt med et roslashdligt skær, hvilket fremmer blomstringen. Altså kan du med fordel sætte dine orkideer under en overvægt af denne type lys når planten skal til at blomstre. Vi anbefaler altid at bruge en blanding af koldt og varmt hvidt lys hvis dine orkideer udelukkende får kunstigt lys.

6 andre varer i samme kategori: