Åbningstider
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 4848 0471

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Plug & Grow 300W Sparepære / CFL - 6400K Kold hvid (BLUE) Se fuld størrelse

Plug & Grow 300W Sparepære / CFL - 6400K Kold hvid (BLUE)

Den aller største i Plug & Grow's linje af dyrkningssparepærer, dennes lys er kold hvidt / 6400K

Flere detaljer

DKK 560,00

Dette er den aller største i Plug Grow's linje af dyrkningssparepærer, der med sine 300W udsender en masse lys, helt præcist 19500 lumen. Den fås i koldt eller varmt hvidt lys, med farvetemperaturer på henhodlsvis 6400K og 2700K. 
Sparepærerne fra Plug Grow er designet specifikt til brug som dyrkningslys. De har alle sparepærernes gode egenskaber i form af lavt energiforbrug if forhold til mængen af lys de producerer, og de fås i to lysfarver specielt designet til at skabe vegetativ vækst og blomstring i dine orkideer. 

Kold hvid / 6400K - denne pærers lys er koldt hvidt med et blåligt skær, hvilket især fremmer den vegetative vækst eller bladvæksten. Sæt dine orkideer under en overvægt af denne type lys når planten er i vækst og skal samle energi til blomstringen. 

Varm hvid / 2700K - Denne pærers lys mere varmt med et rødligt skær, hvilket fremmer blomstringen. Altså kan du med fordel sætte dine orkideer under en overvægt af denne type lys når planten skal til at blomstre. Vi anbefaler altid at bruge en blanding af koldt og varmt hvidt lys hvis dine orkideer udelukkende får kunstigt lys.

6 andre varer i samme kategori: