Åbningstider
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:+45 24638871

Send os en e-mail
Nyhedsbrev

Salgs- og leveringsbetingelser

 • Handelsbetingelser

Når du handler med ORCHIDEGARTNERIET, handler du med ORCHIDEGARTNERIET v/Hans Christiansen, der med sin professionelle og livslange erfaring med dyrkning og handel med orkideer, garanterer dig planter af højeste kvalitet.

 

 • Køb af orkideplanter

Orkideer, du køber hos os, er enten dyrket i ORCHIDEGARTNERIET eller hos samarbejdspartnere som vi har tillid til og står inde for. Orkideerne er ikke nødvendigvis i blomst. Ønsker du sikkerhed  for, at de købte planter er i blomst på købstidspunktet, så kontakt os inden du afgiver din ordre. Husk også, at mange orkideer kun blomstrer én gang om året og at blomstringsperioden varierer.

 

 • Køb af gavekort

Vi oplever en meget stor interesse for køb af gavekort og der er mange orkideelskere, der på denne måde er med til at sprede interessen for Orkideer. Gavebeløbet bestemmer du selv, men vi anbefaler kr. 300,- som et minimum, så der er økonomi til en startpakke i vores varekatalog. Gavekort er gældende i 3 år fra købsdatoen og kan ikke indløses til kontanter, men kun benyttes til køb af planter og tilbehør i ORCHIDEGARTNERIET. Gavekort kan købes via vores Webshop, men giver endnu ikke adgang til køb af planter via vores Webshop.

 

 • Ordreafgivelse

Når du afgiver din ordre, er det meget vigtigt, at du nøje kontrollerer hele indholdet af din ordre. Både med hensyn til hvad du har købt og hvem du er,samt dine kontaktoplysninger og hvor varen skal leveres. Når du har afgivet din ordre, modtager du en e-mail med en ordrebekræftelse,som du også bør kontrollere.

 

 • Fortrydelsesret

I forbindelse med samlet ordreafgivelse på planter og tilbehør, gør vi opmærksom på, at vi beder dig give afkald på din lovmæssige fortrydelsesret. Vi kan således ikke standse igangsatte ordreleverancer, idet vi har erfaring for, at planter ofte tager skade af, at blive sendt frem og tilbage.Der ydes 14 dages fortrydelsesret på køb af tilbehør og gavekort. Dog således, at køber selv dækker returomkostninger.For gavekort gælder, at beløbet kun kan refunderes til køberen af gavekortet.

 

 • Levering

Når vi har modtaget din ordre, og betalingen er godkendt, tilstræber vi altid hurtigste levering. Vi pakker dagligt planter til forsendelse, men der må forventes 1-2 ugers levering,, hvis din ordre falder sammen med særlig stor ordretilgang, weekender, udstillinger, ferier m.m. Vi afsender aldrig orkideer i perioder med varsel om frostvejr.Ved leverancer til udlandet (EU Lande) kan der forekomme ekstra leveringstid og forhøjede fragtomkostninger.Vi forbeholder os retten til at vælge transportør, der ikke nødvendigvis er den billigste, men vælges, af os, ud fra leverandørens kvalitet, når det gælder forsendelse af planter.Vi påtager os ikke ansvar for transportørens fysiske håndtering og leveringstid.

 

 • Reklamation

Der gives ikke returret på planter, med mindre disse er fejlpakkede eller fejlleveret og hvis eventuelle fejl klart kan henføres til ORCHIDEGARTNERIET. Forsendelsesskader skal dækkes af transportør. Kontroller derfor altid din ordre grundigt ved modtagelsen. Er der er fejl eller mangler, ved de leverede produkter, bedes du kontakte os omgående, så vi kan hjælpe dig.

 

 • Garanti 

Alle solgte orkideer kontrolleres personligt af Hans Christiansen og forsynes med navn og en dyrkningsvejledning. ORCHIDEGARTNERIET garanterer, at de leverede planter er sygdomsfri og uden skadedyr. Er du i tvivl om og har spørgsmål til dine orkideers trivsel, så ring til os. Også selvom nogle af dine orkideer måtte være købt hos en konkurrent.


 

 • Priser

Alle priser er i danske kroner og inkl. 25% moms.


 • Betalingsbetingelser

Betaling er kontant ved ordreafgivelse og kan udelukkende foregå med de kreditkort, der er angivet i Webshoppen.

 

 • Sikkerhed

De oplysninger du afgiver til ORCHIDEGARTNERIET, bruger vi kun til at ekspedere din ordre.Desuden hvis du har bedt om abonnement på vores nyhedsbreve. Vi deler kun dine oplysninger med den aktuelle transportør og bankforbindelse. Når du opretter dig som kunde i vores Webshop, opbevarer vi dine oplysninger i henhold til den til enhver tid gældende lovgivning for datasikkerhed.

 

Vi takker for dine ordrerORCHIDEGARTNERIET v/Hans Christiansen
Hillerødvejen 25

3480 Fredensborg

 

Telefon +45 48 48 04 71

E-mail: hans@orchidegartneriet.dk

CVR-Nr. 52552915