Åbningstider
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:+45 24638871

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Der er 47 varer.

Klodsplanter

Mange tropiske orchideer vokser epifytisk i naturen, dvs. vokser på andre planter uden at tage næring fra dem (og på klipper). Dyrkning på klods er en måde at efterligne dette, dog er dyrkningen af størstedelen af arterne nemmest i potter.

Planter på klodser skal have vand min. 1 gang om dagen - på årets varmeste dage, kan det være en god ide med mere. Vanding foregår ved enten at dyppe klodserne i vand (10-15 sek. som med potter) eller ved at sprøjte vand på dem (så meget at de drypper).

Vi bruger enten korkstykker eller vandsugende grodanplader (altid være fugtige som med GreenMix) til dyrkning af klodsplanter, hvoraf sidstnævnte kan købes som nye hos os.

Grodanplader har 3 klare fordele: De er lettere at montere planter på end de traditionelle korkstykker (bruger en eller flere plastbelagte ståltrådskramper, frem for fiskeline), de holder længere på vandet (korkstykker tørrer meget hurtigere ud), og bliver hurtigt grønne på overfladen (der med tiden udvikler sig til et dekorativt moslag).

Den øvrige pasning af orchideer med hensyn til gødning, lys, temperatur osv. Er ifølge den almindelige dyrkningsvejledning.

I gartneriets butik har vi et bredt udvalg af klodsplanter. Priserne afhænger af størrelse og sjældenhed. Bemærk at ikke alle er til salg, da de hænger sammen med moderplanterne

Varer sidevis

Varer sidevis